BLOGGER TEMPLATES AND Zwinky Layouts »

Saturday, January 7, 2012

naughty guys usually not serious in relation

Assalamualaikum.

nak share satu story nih. pd mlm tahu baru few days ago lah, aku wat part time. and ada this one group of boys mai makan situ, so aku amik laa order. ada one of dem tu ohmai sangatlah hensem okay! huwaaaaa. and dorg ni kind of noti siket. sakat-sakat aku bagai. suruh aku lap meja laa, dahtu takmau beranjak sikit, pastuh yg sowang tu dok nanyi-nyanyi "hey sapa nama, boleh kah kenal". alaa dari lagu adam tu, *ok ce nyanyi sikit tengok. huahua. yg boy ensem tu tanya aku ada fb tak. aku just senyum je.

mase dorg nak balik, boy yg pling ensem tu dtg kt kaunter, and ada sorg je worker kt situ selain aku. so tak kantoi la sgt kan. hoho. dia kept on asking about fb aku. so lastly aku pun gtau laa. dia siap bgtau, "hi, nama saya asyraf". haha. poyo kan mamat ni.  then malam tu aku check fb, tp dia takde add pon. then hari berganti hari, takde pun die add fb. so  mmg kira dia tak add laa. dia sesaje je tu.

ok true story nk tell sini haa. boy yg noti selalunya tak serious. I MEAN tak serious, dorang takde nak ngorat kita betul-betul pon. motif? saje nk kasi kite syok sensorang or or nak test kite je. haha. kbai.

2 cool people says:

khairul said...

saja nak test ler tu

NSH said...

ha ah. da agak da. bese letew lelaki. hehe


I made this widget at Umah Mak Bapak Aku Laa, Mane Ag?