BLOGGER TEMPLATES AND Zwinky Layouts »

Sunday, August 7, 2011

He Appear in MY LIFE Just For A While ...

okay da lama x update blog coz have nothing to say and yg paling penting 
takde mood ar nak bercakap (writing on this keyboard)
 sometimes there are story to be told tapi time tu takde mood la plak
 yg paling penting bila kerajinan melanda baru aku usik blog ni:)


xde kene ngene pown dis pic



okay about this topic baru2 ni aku ada hang out with my friends


nama dirahsiakn dia merupakan kawan sekolah lama aku dulu 
kami dapat kontek balik in a few months ago     
tapi  sometimes berkontek pon harapkan fon je la x pernah dapat meet yet coz dia budak army dan bulan 8 ni baru habis training 
i still remember masa school dulu dia sangatlah tinggi 
hingga owg gelarkannya ______


billa time for us to hang out..
i see a very damn difference between us
well aku tau aku pendek (lol)
but he just too TALL !!
and skinny too yeah
we just  spent our time for about 2 hours je
back home later,he didnt contek anymore
so i can  figure out there he wanna find someone who hv da same features like him HA HA 


si lonjong vs si ketot
 .


i hope i can get my MR. R. one day huhu

nak g sahur dulu

till then:)

2 cool people says:

ururu said...

peH! senangnye mintak ajak jumpe.. nak try boleh?

Syakilaa said...

dah cuti ni mmg tgah free.time len no way dah.wakaka


I made this widget at Umah Mak Bapak Aku Laa, Mane Ag?